Guldpris hos Guldexperten

Här hittar du alla våra aktuella guldpriser som uppdateras varje dag. På Guldexperten får du alltid gratis värdering av ditt guld och vi lägger aldrig på några dolda avgifter eller prisavdrag när du vill sälja. Priset du får av oss gäller naturligtvis både när du lämnar guldet hos oss i vår butik i Malmö och när du skickar in det via försäkrad guldpåse. Hos oss kan du känna dig trygg med att du alltid får rätt pris när du säljer och du omfattas dessutom av vår förmånliga prisgaranti.

Prisgaranti på guld

För att du ska vara säker på att du alltid får det bästa guldpriset erbjuder vi prisgaranti. Om du hittar en annan aktör som erbjuder högre priser än oss matchar vi det. Med andra ord kommer du alltid att kunna sälja ditt guld till högt pris här på Guldexperten. Vi har lång erfarenhet och god kunskap om guld vilket gör att vi kan utföra värderingar snabbt och med hög precision, detta resulterar i att vi kan erbjuda dig våra höga guldpriser.

Så här värderas ditt guld

Hur mycket pengar du får för ditt guld beror på flera faktorer såsom dagens aktuella guldpris och guldets vikt samt guldets skick, märke och om det exempelvis innehåller diamanter. Priset beror även på guldets renhet som mäts i karat. 24 karat innebär att ditt guld är helt rent medan 14 karat innebär att guldet har en renhet på 58,5%. I vår prislista hittar du guldpriser för flera av de vanligaste karaten.

Hos oss får du alltid rätt guldpris

Här på Guldexperten är vi måna om att du som kund alltid ska få rätt betalt, oavsett om du skickar in ditt guld med guldpåse eller besöker oss i vår butik. Hos oss får du gratis värdering helt utan säljtvång så att du i lugn och ro kan bestämma dig för om du vill sälja eller inte. På så vis har du även möjlighet att jämföra guldpriser hos flera aktörer och kan tillämpa vår prisgaranti om du skulle hitta någon som har ett högre pris.

Enkelt att värdera och sälja

Vi värderar våra kunder lika högt som vårt guld och ger därför alltid bra service från början till slut. Vi har gjort det enkelt och smidigt att få fram priset för ditt guld och det är alltid upp till dig hur du vill göra när du har fått din värdering. Så här gör du för att få ditt guldpris:

  1. Besök vår butik i Malmö eller skicka ditt guld till oss med en guldpåse som är försäkrad.
  2. Våra professionella värderingsexperter, som har gedigen erfarenhet av guld, avgör hur mycket ditt guld är värt och återkommer med ett bud.
  3. Du får helt utan tvång bestämma om du vill sälja ditt guld till oss eller inte.
  4. Bestämmer du dig för att sälja betalar vi ut dina pengar antingen kontant eller via banköverföring inom 24 timmar. Naturligtvis helt utan dolda avgifter och prisavdrag.

Skulle du ångra ditt säljbeslut kan du utnyttja din ångerrätt som gäller i 3 dagar, helt utan kostnad!

Guldpriser_Guldexperten

Våra guldpriser

Hos oss finns inga dolda avgifter när du vill sälja guld. När du säljer ditt guld till oss får du alltid vårt högsta guldpris. Vad priset är ser du här på hemsidan. Priset du får gäller oavsett om du skickar in guldet via guldpåse eller om du besöker oss i den fysiska butiken.

Världsmarknadspris Guld

I grafen kan du se aktuellt guldpris per gram just nu.


Vi svarar på dina frågor om guldpriser!

Med över 30 års erfarenhet av branschen ger våra professionella värderare dig alltid ett aktuellt guldpris och ett vänligt bemötande. Kompetens, kunnighet och ärlighet är grunden i allt vi gör och vi svarar gladeligen på dina frågor om prissättningen av ditt guld.

Du är varmt välkommen att kontakta oss på telefon, via mejl eller besöka oss i vår butik så berättar vi mer om hur en guldvärdering går till!