Sälja silver

Hos Guldexperten kan du sälja silver och smycken till höga priser. Vi tar emot allt från silvertackor, silverskrot till smycken och mynt. Vi ger dig alltid högsta möjliga silverpris utan några dolda avgifter eller prisavdrag. Hos oss har du alltid prisgaranti när du säljer ditt silver. Vi värderar ditt silver noggrant så att du som säljare ska känna dig trygg.  

Gratis värdering och prisgaranti

Det är självklart kostnadsfritt att värdera silver hos oss. Vi kontrollerar silvrets renhet och skick och återkommer direkt med ett bud till dig. Det är inget säljtvång så du kan i lugn och ro bestämma dig för om du vill sälja eller avvakta. 

 Vår smarta prisgaranti innebär att du alltid säljer till rätt pris. Om du dessutom hittar någon annan aktör som erbjuder ett högre pris än oss så matchar vi det. Vi tål att jämföras när du vill sälja silver till höga priser! 

Bra betalt när du säljer till Guldexperten

Har du silverbestick eller smycken hemma som du inte använder eller har du kanske investerat i silvermynt och tackor? Silverpriset stiger och fortsätter att nå nya rekordhöjder. Hos Guldexperten har vi alltid dagsfärska silverpriser och vi betalar alltid bra när du vill sälja ditt silver.  

Hur gör man för att sälja silver

När du ska sälja silver är det bara att besöka oss i butiken, vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering utan säljvtvång, det är du som bestämmer om du vill sälja silvret eller fortsätta behålla det. I vår butik i Malmö får du alltid personlig service av vår kunniga och serviceinriktade personal.  

Hur mycket är silver värt och hur mycket får jag för mitt silver?

Precis som med platina och andra ädelmetaller kan priset på silver variera kraftigt. Detta beror på att silver har två huvudsakliga användningsområden. Silver används både som en industrivara och handelsvara i form av exempelvis smycken och bestick. Stämplingarna 925, 800 och 830 kanske är bekanta, de talar om silvrets renlighet. Hos Guldexperten har vi alltid dagsfärska silverpriser och vi betalar alltid bra när du vill sälja ditt silver. Våra professionella värderare ser alltid till att du får ett av branschens ledande pris för ditt silver.  

Steg för steg för när du vill sälja silver

Vi har gjort det enkelt för dig att sälja silver. Med några få steg får du ett av branschens ledande priser på silver och kan få ut pengarna inom några timmar. 

  1. Besök vår butik i Malmö. 
  2. En kunnig expert värderar snabbt och kostnadsfritt hur mycket ditt silver är värt enligt gällande silvertaxa och återkommer med ett bud. 
  3. Du godkänner värderingen och kan, helt utan säljtvång, bestämma dig för om du vill sälja ditt silver eller inte. 
  4. Inom 24 timmar betalar vi ut pengarna till ditt bankkonto.  
Guldpriser_Guldexperten

Våra guldpriser

Hos oss finns inga dolda avgifter när du vill sälja guld. När du säljer ditt guld till oss får du alltid vårt högsta guldpris. Vad priset är ser du här på hemsidan. Priset du får gäller oavsett om du skickar in guldet via guldpåse eller om du besöker oss i den fysiska butiken.

Vi svarar på dina frågor om guldpriser!

Det är viktigt för oss att du som kund ska kunna känna dig trygg i alla lägen. Därför svarar vi gladeligen på alla dina frågor och funderingar om att sälja silver. Vi har flera kompetenta och kunniga experter som har svaret på alla dina frågor. 

Kontakta oss på telefon eller via mejl, eller besök vår butik så hjälper vi dig!