Behöver du hjälpa av våran

GULDSMED

MED LAGNINGAR ELLER GRAVERINGAR

Din guldsmed i Malmö

Våra duktiga guldsmeder i Malmö kan hjälpa dig med reparationer, omarbetning av gamla smycken och även tillverkning av nya smycken. Med god kompetens och gedigen kunskap kan du vara säker på att både du och dina smycken kommer tas om hand på bästa vis. Vi värderar våra kunder högt och strävar alltid efter att du ska få bra service och bemötande från början till slut. Varmt välkommen till oss när du är i behov av en guldsmed!

Passion för hantverk

För oss ligger hantverket varmt om hjärtat. Vi är en guldsmed med en stark känsla för detaljer som gärna hjälper dig när du behöver reparation, omarbetning eller tillverkning av smycken. Vårt motto är att om det är möjligt att genomföra, då gör vi det. Kom in till vår butik i Malmö eller boka en tid för konsultation så berättar vi mer om vad vi kan göra för dig.

Vi lämnar alltid pris på arbetet innan vi sätter igång och har inga dolda avgifter. Du kan i lugn och ro ta ställning till offerten och vår guldsmed är redo när du har bestämt dig.

Reparationer av smycken

Har du några favoritsmycken som gått sönder? Då finns vi här för dig. I vår egna verkstad utför våra duktiga guldsmeder alla typer av reparationer. Du kan bland annat få hjälp med följande:

  • Storleksökning/storleksminskning av ringar
  • Förlängning/förkortning av halsband och armband
  • Översyn av ädelstenar och fattningar
  • Byte av lås

Det är vanligt att smycken som används ofta utsätts för slitage. För att inte riskera att du ska tappa ditt smycke eller om det har slitits så mycket att det inte kan användas kan en reparation vara lösningen. Låt oss reparera ditt smycke så du kan få glädje av det länge framöver.

Omarbetning av gamla smycken

Våra guldsmeder i Malmö är experter på omarbetning av gamla smycken. Med en omarbetning kan dina gamla smycken få en ny och roligare design och du slipper kostnaden för att köpa helt nya. Ringar kan bli till vackra hängsmycken, diamanter kan piffa upp en slät ring eller ta bort gravyr som inte längre är aktuell. Vi kan även smälta ner ditt gamla guld för att göra helt nya smycken som passar dig idag.

Tillverkning av nya smycken

Har du en idé för ett smycke du vill göra? Vår guldsmed hjälper dig gärna att förverkliga din dröm. När du låter oss tillverka ditt smycke kan du vara säker på att du alltid får ett smycke av högsta kvalitet på både ädelmetall, ädelstenar och infattningsarbete. Dessutom får du tillsammans med våra experter designa ditt smycke så att det blir precis så som du vill ha det.

En trygg guldsmed med lång erfarenhet

Här på Guldexperten har vi guldsmeder med över 30 års erfarenhet av branschen. När du lämnar in eller beställer nya smycken hos oss kan du känna dig trygg med att allt går rätt till. Kompetens och kunnighet finns med i allt vi gör och vi ger dig alltid ett professionellt bemötande för att även du ska bli en av våra många nöjda kunder.

Personliga smycken med gravyr

Gör dina smycken personliga med ett namn på någon du tycker om eller ett vackert budskap. Vi utför gravyrer av alla slag som göra dina smycken både vackrare och mer betydelsefulla.

Vi svarar gärna på dina frågor!

Oavsett om du ska reparera, omarbeta eller tillverka ett nytt smycke kan vår guldsmed hjälpa dig. Vi finns med dig under hela processen och svarar gladeligen på alla frågor och funderingar du har. Hos oss kan du även sälja guld till höga guldpriser och köpa begagnat guld, smycken och klockor.

Kontakta oss på telefon eller via mejl, eller besök vår butik i Malmö så berättar vi mer om vad vi kan göra för dig!