Passa på att

SÄLJA GULD

MED GRATIS VÄRDERING & PRISGARANTI

Sälja guld i Lund

Att du som kund kan sälja ditt guld till bästa guldpris är något som vi på Guldexperten värdesätter högt.

Kontakta oss för en värdering av innan du bestämmer dig för att sälja. Vi har inga dolda avgifter utan det priset du får av oss är det som gäller.

Om du som bor i Lund och inte har möjlighet att komma in till vår butik kan du istället beställa en Guldpåse här på hemsidan och skicka in ditt guld. Det kostar inget att använda sig av en guldpåse och bra att veta är att det medföljer en försäkring med varje påse. Brevet postas rekommenderat för att du som kund ska kunna känna dig trygg.

När ditt guld värderats av våra experter blir du kontaktad av oss. Pengarna sätts in på ditt konto inom 24 timmar. Vill du hellre besöka butiken i Malmö kan du antingen välja att få utbetalt i kontanter eller insättning på ditt konto.

Ikon på guldtackor

Våra guldpriser

Hos oss finns inga dolda avgifter. När du säljer ditt guld till oss får du alltid vårt högsta guldpris. Vad priset är ser du här på hemsidan. Priset du får gäller oavsett om du skickar in guldet via guldpåse eller om du besöker oss i den fysiska butiken.

Ikon öppet kuvert

Beställ en guldpåse

Vill du hellre skicka ditt guld till oss är en guldpåse ett bra alternativ. Det är enkelt och kostar dig inget samtidigt som guldpåsen är försäkrad så att du kan känna dig trygg. Utbetalning sker till ditt konto inom 24 timmer från det att vi fått ditt godkännande.


  Ikon digital handel

  Sälj guld i butik

  Många tycker det är tryggare att träffa oss personligen och då kan ett besök i vår butik passa bäst. Där tar våra experter hand om dig och värderar ditt guld direkt på plats. Välj sen själv om du vill ha pengarna insatta på konto eller utbetalda kontant.

  Guldexperten Malmö
  Östra Förstadsg 35a
  212 12 Malmö

  TELEFON
  040-18 72 71

  ÖPPETTIDER

  MÅNDAG – FREDAG: 10:00 – 18:00
  LÖRDAG: 10:00 – 14:00
  SÖNDAG: STÄNGT
  Ikon för prisgaranti

  Prisgaranti

  Vår prisgaranti innebär att du alltid säljer till rätt pris. I de fall du hittar någon annan som erbjuder ett högre pris än oss kan vi matcha det. Hör av dig så berättar vi mer

  Ikon av en våg

  Gratis värdering

  En värdering av ditt guld är kostnadsfri hos oss. Värderingsexperterna kontrollerar hur rent guldet är och gör en bedömning av hur många karat det består av. Gör du värderingen i vår butik kan du själv följa processen på plats.

  Försäkrade paket

  Hos oss är din guldpåse kostnadsfri, alltid försäkrad och skickas rekommenderat så du kan tryggt skicka in ditt guld till oss.

  Det är enkelt.
  SÅ HÄR GÅR DET TILL
  4 enkla och snabba steg

  Ikon öppet kuvert

  1.

  Beställ en gratis och försäkrad guldpåse
  Returnera den med ditt guld.

  Ikon på förstoringsglas med diamantring

  2.

  Våra experter värderar guldet enligt gällande taxa

  Ikon på kvitto / avtal

  3.

  Du godkänner värderingen

  Ikon på plånbok

  4.

  Pengarna finns på ditt konto inom 24H

  Passa på att
  SÄLJA DITT GULD & SILVER
  med gratis värdering och prisgaranti

  Hos Guldexperten kan du både köpa och sälja guld i Malmö. Vårt mål är att du som kund ska känna dig nöjd efter kontakten med oss. Därför erbjuder vi dig som kund det högsta guldpriset och ger dig den bästa servicen.

  Välkommen att besöka oss i vår butik på Östra Förstadsgatan 35a som ligger centralt i Malmö. Hos oss får du ditt guld värderat och, om du vill, sålt på plats. Du kan också välja att istället skicka in ditt guld med en försäkrad Guldpåse som du beställer här på hemsidan.

  Välj det som passar just dig bäst. Vår service och ditt guldpris är detsamma oavsett.

  Våra professionella värderingexperter finns här för att hjälpa dig med dina frågor och funderingar. Det kostar dig inget att komma in till oss för att få ditt guld och silver värderat och det finns förstås inget sälj- eller köptvång.

  Hör av dig eller gör ett besök i butiken här i Malmö så hjälper vi dig med dina frågor och funderingar.

  3 dagars ångerrätt

  Självklart har du rätt att ångra dig. En självklarhet för oss och en trygghet för dig. Därför ger vi dig tre (3) dagars ångerrätt. Kontakta oss, eller besök butiken, så lämnar vi tillbaka ditt guld utan någon extra kostnad.

  Vi köper ditt guld

  Hos oss finns inga dolda avgifter. När du säljer ditt guld till oss får du alltid vårt högsta guldpris. Vad priset är ser du här på hemsidan. Priset du får gäller oavsett om du skickar in guldet via guldpåse eller om du besöker oss i den fysiska butiken.