Cirkulerade Guldtackor

Cirkulerade guldtackor är inte bara föremål med högt värde, utan även bärare av rik historia. Dessa guldtackor har en unik charm, då de har cirkulerat ute i handeln under en längre tid. På Guldexperten kan du köpa och sälja cirkulerade guldtackor till förmånliga priser.

Guldtacka 100g Pamp 24k guld 999,9.

Välkomna till Guldexperten Malmö. Hos oss hittar ni nytt samt begagnat smycken i gott skick. Smycken blir professionellt rengjorda och

Credit Suisse 100g 24k guldtacka 999,9 fine gold

Credit Suisse 100g 24k guldtacka 999,9 fine gold. Certificat finns med – se bilder. Inplastat.. Serie N: 365558 Materiel: 24k

100 gram Boliden guldtacka

Framsida: Längst upp på guldtackan är Argor Heraeus officiella sigill inpräglat. I mitten på tackan står det ”Switzerland”, “100 g”, “Fine Gold”

Nypräglade eller cirkulerade guldtackor?

Det finns två sorters guldtackor, nypräglade och cirkulerade. Nypräglade guldtackor är nytillverkade och har aldrig varit ute i handeln, medan cirkulerade guldtackor tidigare har varit i omlopp. Cirkulerade guldtackor är inte sällan föremål för samlare på grund av sin ålder och koppling till historiska händelser. Dessa guldtackor kan vara sällsynta och eftertraktade för sin kulturella betydelse.

Bra service i vår butik

I vår fysiska butik som ligger på Östra Förstadsgatan 35a i Malmö får du alltid personlig service och ett bra bemötande. Vi är måna om att du som kund alltid ska känna dig nöjd och hjälper dig gärna med alla frågor och funderingar du har när du ska köpa guld och smycken.

Handla smidigt i vår webshop

I vår webshop hittar du allt guld som finns till försäljning i vår butik. Titta igenom vårt stora utbud och läs mer om produkterna för att hitta dina favoriter. Vi har inga dolda avgifter som tillkommer och du blir alltid tydligt informerad om hela totalbeloppet innan köpet genomförs. Du betalar direkt med Bankgiro, Swish eller Klarna och vi skickar dina varor redan samma dag. Vanligen når paketet dig inom 1-3 arbetsdagar. Skulle ditt paket råka hamna på villovägar behöver du inte oroa dig, vi står för allt som kan hända med ditt guld fram tills att paketet når dig. Du får dessutom fri frakt när du handlar för över 1000 kronor och har alltid 14 dagars ångerrätt.

Buda på guld på Tradera

Besök vår butik på Tradera där du kan buda på guld och även köpa guld till fast pris. Är du med i en auktion kan du lyckas göra ett riktigt fynd som är en bra investering för framtiden. Precis som i vår webshop får du 14 dagars ångerrätt.

Fördelen med cirkulerade guldtackor

För investerare kan cirkulerade guldtackor ibland köpas till ett lägre pris än sina nypräglade motsvarigheter, vilket kan vara fördelaktigt om du letar efter prisvärda guldalternativ. Men det är viktigt att notera att priset också kan påverkas av sitt samlarvärde och fysiska skick.

När du väljer mellan cirkulerade och nypräglade guldtackor är det viktigt att fundera över vilket mål du har med investeringen. Om du letar efter historiskt värdefulla eller unika samlarobjekt kan cirkulerade tackor vara det rätta valet, men om du prioriterar ädelmetallvärdet kan nypräglade guldtackor vara ett passande val. Oavsett vilket alternativ du väljer är guldtackor en tidlös och pålitlig form av investering som är en utmärkt del av en välbalanserad investeringsportfölj.

Nypräglade guldtackor å andra sidan är helt nya guldtackor som nyligen tillverkats av myntverk eller privata företag. Dessa guldtackor har en ren och skarp yta utan någon patina.

Lönsam investering i guld

Historiskt sett har det alltid varit en bra investering att köpa guld. Det förlorar inte i värde och har länge haft en positiv prisutveckling. Köp guld hos oss som en långsam investering. När priserna för guld har stigit säljer du och får avkastning för din investering. Guld är dessutom ett hållbart material som tåls att gå i arv i flera generationer, därmed är det även en investering för dem du tycker om.

Vi svarar på dina frågor om att köpa guld

Här på Guldexperten tror vi på ärlighet och trygghet och dessa ledord finns med oss i allt vi gör. Vi har god kännedom om branschen och innehar den kompetens som krävs för att du ska kunna sälja och köpa guld till bra priser. Vårt mål är alltid att du som kund ska känna dig omhändertagen och få svar på alla dina frågor om hur du köper guld.

Kontakta oss på telefon, via mejl eller besök vår butik så hjälper våra guldexperter dig med alla dina funderingar!

Guldexperten
Östra Förstadsg 35a,
212 12 Malmö
Tel: 040-187 271
info@guldexperten.se

Våra Öppettider
Måndag – Fredag 10.00 – 18.00
Lördag                    10.00 – 14.00

Karta till fysisk butik