Nypräglade Guldmynt

Guldmynt har länge varit en av de mest beprövade och eftertraktade formerna av guldinvesteringar. Dessa mynt bär med sig en rik historia och ännu rikare framtid, vilket gör dem till en attraktiv tillgång för både investerare och samlare. På Guldexperten kan du köpa och sälja nypräglade guldmynt till förmånliga priser.

krugerrand mynt 22k guld

1st krugerrand mynt 22k guld . År 1980 Finns små repor. Finns en röd prick – se bilder TotalVikt: 33,96

Vad är nypräglade guldmynt?

Nypräglade guldmynt har nyligen tillverkats av ett myntverk. Dessa mynt är helt nya och har inte varit i cirkulation tidigare. De är därför i utmärkt skick, utan tecken på slitage, repor eller oxidation. Guldmynt är vanligtvis tillverkade av mycket rent guld, 99,99 procent eller mer.

När det kommer till design har nypräglade guldmynt ofta aktuella och tidlösa motiv som kan inkludera nationella symboler, historiska figurer och kulturella motiv. Utseendet varierar beroende på myntets ursprung.

Nypräglade guldmynt som investering

Guldmynt utgör en stabil investering som erbjuder säkerhet i den osäkra ekonomiska världen. Guld har en tendens att behålla sitt värde över tiden och fungerar som ett skydd mot inflation. Utöver sitt ekonomiska värde bär nypräglade guldmynt även på ett samlarvärde. Varje mynt har sin egen historia och unikhet, vilket gör det till en meningsfull hobby för många samlare.

Handla smidigt i vår webshop

I vår webshop hittar du allt guld som finns till försäljning i vår butik. Titta igenom vårt stora utbud och läs mer om produkterna för att hitta dina favoriter. Vi har inga dolda avgifter som tillkommer och du blir alltid tydligt informerad om hela totalbeloppet innan köpet genomförs. Du betalar direkt med Bankgiro, Swish eller Klarna och vi skickar dina varor redan samma dag. Vanligen når paketet dig inom 1-3 arbetsdagar. Skulle ditt paket råka hamna på villovägar behöver du inte oroa dig, vi står för allt som kan hända med ditt guld fram tills att paketet når dig. Du får dessutom fri frakt när du handlar för över 1000 kronor och har alltid 14 dagars ångerrätt.

Buda på guld på Tradera

Besök vår butik på Tradera där du kan buda på guld och även köpa guld till fast pris. Är du med i en auktion kan du lyckas göra ett riktigt fynd som är en bra investering för framtiden. Precis som i vår webshop får du 14 dagars ångerrätt.

Värdet av nypräglade guldmynt

Nypräglade guldmynt är mycket likvida och lätta att handla med. De är ofta välkända och accepteras av mynthandlare och ädelmetallföretag över hela världen. De har dessutom ofta en premie över sitt ädelmetallvärde, vilket innebär att de kan vara dyrare än äldre eller begagnade guldmynt med samma vikt av guld. Denna premie reflekterar ofta kostnaden för produktion och efterfrågan på specifika mynt.

Vissa nypräglade guldmynt kan ha ett samlarvärde baserat på deras design, begränsade upplagor eller historiska betydelse. Myntverk med lång tradition av hantverk skapar dessa guldmynt med precision och skicklighet, vilket gör dem till konstverk i sig.

Andra typer av guldmynt

Förutom nypräglade guldmynt finns det andra sorters guldmynt, exempelvis historiska guldmynt, statliga guldmynt och folkmynt. Det är viktigt att förstå att olika guldmynt har olika premiepriser. När du överväger att köpa guldmynt är det viktigt att tänka på både deras ädelmetallinnehåll och deras potentiella samlarvärde. Valet av guldmynt beror ofta på dina specifika mål och preferenser som investerare eller samlare.

Sammanfattningsvis är nypräglade guldmynt en mångsidig investeringsmöjlighet som erbjuder stabilitet, likviditet och en känsla av ägande. Oavsett om du är en erfaren investerare eller bara utforskar möjligheterna med guldinvestering, är nypräglade guldmynt ett stabilt tillskott i din investeringsportfölj.

Hos Guldexperten erbjuder vi möjligheten att investera i guld till förmånliga priser, oavsett om du besöker vår fysiska butik, handlar online eller söker efter unika fynd på Tradera. Våra erfarna experter har noggrant granskat varje föremål för att säkerställa din fullatillfredsställelse när du väljer att handla med oss. Vi sätter högt värde på våra kunder ochsträvar alltid efter att ge en professionell och vänlig service från början till slut.

Vi svarar på dina frågor om att köpa guld

Här på Guldexperten tror vi på ärlighet och trygghet och dessa ledord finns med oss i allt vi gör. Vi har god kännedom om branschen och innehar den kompetens som krävs för att du ska kunna sälja och köpa guld till bra priser. Vårt mål är alltid att du som kund ska känna dig omhändertagen och få svar på alla dina frågor om hur du köper guld.

Kontakta oss på telefon, via mejl eller besök vår butik så hjälper våra guldexperter dig med alla dina funderingar!

Guldexperten
Östra Förstadsg 35a,
212 12 Malmö
Tel: 040-187 271
info@guldexperten.se

Våra Öppettider
Måndag – Fredag 10.00 – 18.00
Lördag                    10.00 – 14.00

Karta till fysisk butik