Sälja Guldklocka

Har du en gammal guldklocka som ligger kvar i en gammal byrålåda och samlar damm? Många klockor har ett armbandsur eller fickur där boetten är tillverkad i 14K eller 18K guld. Det bästa sättet att sälja en begagnad klocka är genom välrekommenderad guldbutik online som Guldexperten, där vi köper klockor gjorda av guld, silver och platina.

Vi är experter på guld och ädelstenar och använder vår marknadskunskap och erfarenhet för att ge dig de mest konkurrenskraftiga priserna. Vi kan erbjuda en omedelbar betalning för din guldklocka efter att du accepterat värderingen.

Guldklockor är ett föremål som många köper och säljer och vi köper många olika sorters klockor inklusive Rolex, Omega, Cartier och antika fickur också. Sälj din guldklocka till oss på Guldexperten. Vi värderar din klocka kostnadsfritt, ger dig alltid prisgaranti och det tillkommer aldrig några dolda avgifter eller prisavdrag.

Hur mycket är en guldklocka värd?

Guldklockor kan ha ett högt värde, beroende på andelen guld i klockan, om klockan är en antikvitet eller om den kommer ifrån en populär tillverkare. I första hand är det mängd guld i klockan som avgör värdet. Ju högre guldrenhet, desto högre är värdet och då får du mer för din guldklocka. Vi väger alla smycken och klockor på noggrant kalibrerade smyckes vågar för att du ska få så rätt pris som möjligt för din klocka. Tyvärr så finns det inget riktigt enkelt sätt att avgöra värdet på en guldklocka på egen hand då det ofta är svårt att avgöra hur mycket guld som klockan består av. Våra professionella värderare kontrollerar hur stor del av klockan som består av guld och återkommer sedan med ett bud till dig. Det är inget säljtvång så du kan i lugn och ro bestämma dig för om du vill sälja eller avvakta.

Sälja guldklocka i butik eller med guldpåse

Hos oss kan du välja att antingen sälja din guldklocka direkt i vår guldbutik eller via guldpåse. I vår butik i Malmö får du träffa vår kunniga och professionella personal. Vi värderar din klocka på en gång och du kan då bestämma dig om du vill sälja din klocka eller inte. Vår guldpåse fungerar minst lika bra när du inte har möjlighet att besöka vår butik.

Den kostar ingenting och är försäkrad för att du ska vara trygg med att skicka ditt guld till oss när du vill sälja.

Vi svarar på dina frågor om att sälja guldklocka

Här på Guldexperten tror vi på ärlighet och trygghet och dessa ledord finns med oss i allt vi gör. Vi har god kännedom om branschen och innehar den kompetens som krävs för att du ska kunna sälja och köpa guld till bra priser. Vårt mål är alltid att du som kund ska känna dig omhändertagen och få svar på alla dina frågor om hur du köper guld.

Kontakta oss på telefon, via mejl eller besök vår butik så hjälper våra guldexperter dig med alla dina funderingar!