Investeringsguld

Guld har länge varit en symbol för rikedom och makt. Idag betraktas guld som en stabil och pålitlig investering av människor över hela världen. Investering av guld anses vara ett smart sätt att diversifiera sin investeringsportfölj och därmed skydda sin ekonomiska framtid. På Guldexperten kan du köpa och sälja guld till förmånliga priser.

Det går att investera i guld på flera olika sätt. Du kan köpa fysiskt guld i form av exempelvis guldtackor, guldmynt eller guldsmycken. Du kan också investera i guld-ETF:er, guldgruveaktier och guldderivat. Dessa är olika sätt att investera i guld utan att äga fysiskt guld. Investeringsguld tenderar att stadigt öka i värde medan andra mer volatila tillgångar, såsom aktier, valutor och värdepapper riskerar att tappa i värde. Guld är därför en utmärkt investering som trotsar ekonomisk osäkerhet på börsen och inflation.

1 gram Argor-Heraeus kinebar guldtacka – Guldexperten

Framsida: Längst upp på guldtackan är Argor Heraeus officiella sigill inpräglat. I mitten på tackan står det ”Switzerland”, “g”, “Fine Gold”

2 gram Argor-Heraeus kinebar guldtacka – Guldexperten

Framsida: Längst upp på guldtackan är Argor Heraeus officiella sigill inpräglat. I mitten på tackan står det ”Switzerland”, “g”, “Fine Gold”

5 gram Argor-Heraeus kinebar guldtacka – Guldexperten

Framsida: Längst upp på guldtackan är Argor Heraeus officiella sigill inpräglat. I mitten på tackan står det ”Switzerland”, “g”, “Fine Gold”

10 gram Argor-Heraeus kinebar guldtacka – Guldexperten

Framsida: Längst upp på guldtackan är Argor Heraeus officiella sigill inpräglat. I mitten på tackan står det ”Switzerland”, “g”, “Fine Gold”

20 gram Argor-Heraeus kinebar guldtacka – Guldexperten

Framsida: Längst upp på guldtackan är Argor Heraeus officiella sigill inpräglat. I mitten på tackan står det ”Switzerland”, “g”, “Fine Gold”

1 oz Argor Heraeus kinebar guldtacka – Guldexperten

Framsida: Längst upp på guldtackan är Argor Heraeus officiella sigill inpräglat. I mitten på tackan står det ”Switzerland”, “g”, “Fine Gold”

50 gram Argor Heraeus kinebar guldtacka – Guldexperten

Framsida: Längst upp på guldtackan är Argor Heraeus officiella sigill inpräglat. I mitten på tackan står det ”Switzerland”, “50g”, “Fine Gold”

100 gram Argor Heraeus kinebar guldtacka

Framsida: Längst upp på guldtackan är Argor Heraeus officiella sigill inpräglat. I mitten på tackan står det ”Switzerland”, “100 g”, “Fine Gold”

United State of America 20 dollar Double Eagle guldmynt 1904 i 21,6K guld

United State of America 20 dollar Double Eagle guldmynt 1904 i 21,6K guld. Finns repor. Vikt: 33,4g Diametern: 34 mm

krugerrand mynt 22k guld

1st krugerrand mynt 22k guld . År 1980 Finns små repor. Finns en röd prick – se bilder TotalVikt: 33,96

Credit Suisse 100g 24k guldtacka 999,9 fine gold

Credit Suisse 100g 24k guldtacka 999,9 fine gold. Certificat finns med – se bilder. Inplastat.. Serie N: 365558 Materiel: 24k

Guldtacka 100g Pamp 24k guld 999,9.

Välkomna till Guldexperten Malmö. Hos oss hittar ni nytt samt begagnat smycken i gott skick. Smycken blir professionellt rengjorda och

3 anledningar till att investera i guld

1. Säkerhet i oroliga tider. Guld har historiskt sett visat sig vara en trygg investering under ekonomiska kriser. Eftersom guld finns i begränsad tillgång och inte kan produceras som pengar, fungerar det som en skyddsmekanism mot inflation.

2. Diversifiering av din investeringsportfölj. Om du redan investerar i exempelvis fonder och aktier, är guld ett bra sätt att diversifiera din portfölj och sprida dina risker om ekonomisk osäkerhet och inflation skulle ske. Där skulle guldet utgöra en stabilitet.

3. Historisk värdeökning. Hur vet du att guld är en pålitlig och stabil investering? Jo, genom att se på guldets historiska värdeökning. Det har funnits i århundranden och anses därför som en långsiktig placering för att trygga din ekonomiska framtid.

Investera i Guld hos Guldexperten

Hos Guldexperten erbjuder vi möjligheten att investera i guld till förmånliga priser, oavsett om du besöker vår fysiska butik, handlar online eller söker efter unika fynd på Tradera. Våra erfarna experter har noggrant granskat varje föremål för att säkerställa din fulla tillfredsställelse när du väljer att handla med oss. Vi sätter högt värde på våra kunder och strävar alltid efter att ge en professionell och vänlig service från början till slut.

Handla smidigt i vår webshop

I vår webshop hittar du allt guld som finns till försäljning i vår butik. Titta igenom vårt stora utbud och läs mer om produkterna för att hitta dina favoriter. Vi har inga dolda avgifter som tillkommer och du blir alltid tydligt informerad om hela totalbeloppet innan köpet genomförs. Du betalar direkt med Bankgiro, Swish eller Klarna och vi skickar dina varor redan samma dag. Vanligen når paketet dig inom 1-3 arbetsdagar. Skulle ditt paket råka hamna på villovägar behöver du inte oroa dig, vi står för allt som kan hända med ditt guld fram tills att paketet når dig. Du får dessutom fri frakt när du handlar för över 1000 kronor och har alltid 14 dagars ångerrätt.

Buda på guld på Tradera

Besök vår butik på Tradera där du kan buda på guld och även köpa guld till fast pris. Är du med i en auktion kan du lyckas göra ett riktigt fynd som är en bra investering för framtiden. Precis som i vår webshop får du 14 dagars ångerrätt.

Hur börjar du investera i guld?

Det finns flera sätt att investera i guld – fysiskt guld, guld-ETF:er, guldgriveaktier och guldderivat. Oavsett om du planerar att investera långsiktigt eller kortsiktigt är guld som investeringsalternativ ett tryggt val.

  •  Fysiskt guld i form av guldmynt, guldtackor eller guldsmycken.
  • Guld-ETF (Gold Exchange Traded Funds) är börsnoterade fonder som äger fysiskt guld. Det ger dig möjligheten att investera i guld, utan att själv hantera fysiskt guld.
  •  Guldgruveaktier. Du kan investera i företag som är involverade i guldgruvdrift. Värdeutvecklingen av dessa aktier korrelerar ofta med guldpriset.
  • Guldderivat. Genom guldderivat kan du handla guldavtal utan att faktiskt äga guld. Det kan vara komplicerat och kräver en god förståelse av finansmarknaden.

Lönsam investering i guld

Historiskt sett har det alltid varit en bra investering att köpa guld. Det förlorar inte i värde och har länge haft en positiv prisutveckling. Köp guld hos oss som en långsam investering. När priserna för guld har stigit säljer du och får avkastning för din investering. Guld är dessutom ett hållbart material som tåls att gå i arv i flera generationer, därmed är det även en investering för dem du tycker om.

Vi svarar på dina frågor om att köpa guld

Här på Guldexperten tror vi på ärlighet och trygghet och dessa ledord finns med oss i allt vi gör. Vi har god kännedom om branschen och innehar den kompetens som krävs för att du ska kunna sälja och köpa guld till bra priser. Vårt mål är alltid att du som kund ska känna dig omhändertagen och få svar på alla dina frågor om hur du köper guld.

Kontakta oss på telefon, via mejl eller besök vår butik så hjälper våra guldexperter dig med alla dina funderingar!

Guldexperten
Östra Förstadsg 35a,
212 12 Malmö
Tel: 040-187 271
info@guldexperten.se

Våra Öppettider
Måndag – Fredag 10.00 – 18.00
Lördag                    10.00 – 14.00

Karta till fysisk butik