Hur går det till att

SÄLJA DITT GULD

MED GULD PÅSE

Det är enkelt.
SÅ HÄR SÄLJER DU DITT GULD MED GULDPÅSE
4 enkla och snabba steg

Ikon öppet kuvert

1.

Börja med att beställa en guldpåse genom att fylla i formuläret här på hemsidan. Guldpåsen är gratis och kommer till dig inom 1-2 arbetsdagar från det att vi mottagit din beställning.

Ikon på förstoringsglas med diamantring

2.

I din guldpåse finns ett returpaket som är försäkrat upp till 10.000 kronor då du skickar påsen som ett rekommenderat brev. Skulle du istället skicka påsen som ett värdebrev, är det maximala försäkringsbeloppet 50 000 kr. Har du en stor mängd guld, går det bra att beställa flera guldpåsar.

Ikon på kvitto / avtal

3.

När du fyllt guldpåsen med ditt guld och/eller smycken är det bara att lämna in paketet hos ditt närmaste postombud som skickar iväg det rekommenderat. Det är viktigt att du sparar ditt kvitto. Kvittot är ditt ägarbevis och där finns ditt spårningsnummer.

Ikon på plånbok

4.

Samma dag som vi tar emot ditt paket gör vi en värdering av dina föremål. När värderingen är utförd kontaktar vi dig för ett godkännande. Utbetalning sker sedan till ditt konto inom 24h.

Ärligt

Du ska veta vilket pris du får för ditt guld. Hos oss finns inga dolda avgifter utan du får alltid vårt högsta och bästa guldpris.

Din trygghet

Som etablerade guldhandlare med den kompetens och det kunnande som krävs för branschen kan du känna dig trygg i din kontakt med oss.

Kompetens och kunnande

Med erfarenhet från branschen under mer än 30 år ger våra guldsmeder och guldhandlare dig alltid ett professionellt bemötande och en expertvärdering.

Nöjda kunder

Vi värderar dig som kund lika högt som det guld vi hanterar. Att ge dig bra service och bemötande från början till utbetalning är en självklarhet.